دوشنبه یکم مرداد 1386

طرز تهیه لازانیا در مایکروفر

زمان تهیه : حدود 45 قیقه (مدت زمان تهیه سس بچامل محاسبه نشده است)

زمان پخت : تقریبا 36 دقیقه + 15 دقیقه با فر خاموش

مواد لازم برای 4 نفر :

لازانیا 300 گرم

گوشت گوساله : 300 گرم

گوشت فیله : 300 گرم

سوسیس : 200 گرم

قارچ خشک : 30 گرم

کره : 100 گرم

ساقه کرفس ، هویج و پیاز هرکدام یک عدد

برگ ریحان  10 عدد

اویشن

سس گوجه : یک پیمانه

پنیر پیتزا

روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

سس بچامل

نمک و فلفل



شرح:

طرز تهیه :

 قارچ ها را شسته و در آب ولرم غوطه ور  کنید .3 لیتر آب کم نمک را به جوش آورده و ورقه های لازانیا را در یک ظرف بیضی شکل قرار داده و آب جوش را روی آن بریزید . ورقه های خمیر لازانیا را با چنگال جابجا کنید تا از هم جدا شوند . سپس ظرف را در حداکثر دامای فر به مدت 5 دقیقه قرار دهید . در این مدت شما می توانید یکبار آنرا بیرون آورده و ورقه ها را جابجا کنید  . پس از گذشت این زمان فر را خاموش کرده و پس از 10 دقیقه ظرف را از فر خاموش خارج نمایید . ورقه های لازانیا را روی دستمال قرار دهید .

ساقه کرفس ، هویج و پیاز را پوست کنده ، شسته و ریز کنید . مخلوط آنها  را در یک ظرف مناسب مایکروفر با اندازه  متوسط ریخته و روغن و نصف کره را اضافه کنید . ظرف را در مایکروفر گذاشته و گزینه MW را با حداکثر توان و به مدت 3 دقیقه تنظیم نمایید  و کلید Start  را بزنید . پس از گذشت حدود 1.5 دقیقه ظرف را از مایکروفر خارج کرده و آنرا بهم بزنید وسوسیس و گوشت خرد شده را در آن بریزید و بهم بزنید . قارچ ها را خشک و به صورت ریز خرد کنید .و به ظرف اضافه نمایید . آبی را که در آن قارچ ها را ریخته بودید از صافی عبور داده سس گوجه را در آن ریخته و  در ظرف بریزید. خوب بهم زده درب ظرف را گذاشته  و سس را به مدت 5 دقیقه در حداکثر دما در فر قرار دهید . و سپس به مدت 10 دقیقه در دمای متوسط قرار دهید . به خاطر داشته باشید که حداقل 2 بار در طی این مدت سس را بهم بزنید .پس ازگذشت زمان پخت،  سس را مزه کرده و نمک و فلفل به مفدار لازم اضافه کنید .

تهیه سس لازانیا

سس بچامل را آماده سازید . برای تهیه این سس به دستور تهیه سس بچامل Bechamelle در صفحه آشپزی مراجعه نمایید .

کف یک ظرف مستطیلی کم عمق را کره بمالید و در کف ظرف یک ورقه لازانیا قرار دهید .و روی آن یک یا دو قاشق سوپخوری سس با مقداری پنیر پیتزای رنده شده بریزید .ورقه دوم لازانیا را قرار دهید و روی آن سس بچامل و پنیر پیتزا بریزید . و این روند را تا چند لایه  با سس و پنیر پیتزا و سس بچامل و پنیر پیتزا ادامه دهید .  بر روی لایه آخر سس بچامل بریزید . برای نتیجه بهتر کمی سس نیز بریزید.و بر روی آن مقدار باقی مانده کره را که درقطعات کوچک خرد شده بریزید ودر نهایت با یک لایه پنیر پیتزای رنده شده که با نان خرد شده آمیخته شده بپوشانید .

چیدن ورقه های لازانیا و سس

ظرف را در مایکروفر قرار دهید . برنامه پخت را در حالت MW با حداکثر توان و به مدت 8 دقیقه تنظیم نمایید سپس کلید Grill را زده واین برنامه را به مدت 5 دقیقه تنظیم نمایید و کلید Start را بزنید . پس از اتمام اجازه دهید تا لازانیا به مدت 5 دقیقه دیگر در حالتی که مایکروفر خاموش شده است در دستگاه بماند . و پس از آن لازانیا آماده شده را خارج نموده و میل نمایید .

لازانیا آماده است . نوش جان

برگرفته از کتاب آشپزی با مایکروفر ضمیمه مایکروفر مدل 980 دوو الکترونیک

ترجمه : تهران کالا

شفگورمند www.gourmand.ir در 9:59 |  لینک ثابت   •