X
تبلیغات
گورمند - خورشت بامیه

شنبه سی ام تیر 1386

خورشت بامیه

مواد لازم:

 روغن مایع= 70 گرم
- پیاز= یک عدد (150 گرم)
- گوشت گوسفند= 350 گرم
- زردچوبه= یک قاشق چایخوری
- فلفل= نصف قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی= 2 قاشق غذاخوری
- چاشنی خورشت مگی= یک بسته
- آب= یک لیتر
- لیمو عمانی= 4 عدد
- نمک= یک قاشق چایخوری
- بامیه= 500 گرم
- زعفران= یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:







منبع:اسرار مگی

1
روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت
دهید تا طلایی شود.
2
گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه
تفت دهید.
3
زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و 2 دقیقه
 تفت دهید.
4
چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
5
آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید.
6
لیمو عمانی را اضافه کنید.
7
خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
8
بامیه ها را شسته، جداگانه سرخ کرده و به گوشت
 اضافه کنید.( در این مرحله، از هم زدن خورشت شدیدا
اجتناب کنید).
9
زعفران را اضافه کنید.
10
اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیفتد.

 

 

شفگورمند www.gourmand.ir در 11:14 |  لینک ثابت   •