چهارشنبه دوم بهمن 1387

خورشت قیمه

 

مواد لازم:

گوشت خورشتی

لپه (اگه حدودی نمیدونین چقدر تو خورشت لپه بریزین چون بعضی موقع خورشت یا پر لپه میشه یا خیلی کم لپه. به خاطر همین به ازای هر نفر ۲ قاشق لپه بریزین یعنی اگه خورشت برای ۴ نفر درست میکنین۸ تا قاشق غذاخوری لپه میخواد)

پیاز کوچک ۲ عدد

لیمو عمانی ۴-۵ عدد

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و دارچین به مقدار لازم

برنج ۳ پیمانه

روغن مایع

سیب زمینی خلال شده  

 

ابتدا پیازها رو خرد کنین

 

بعد تو ماهیتابه روغن بریزین و تفت بدین

 

لپه رو بشورین

 

و همراه با پیاز تفت بدین

 

تو این فاصله برنجتون رو هم خیس کنین. خدا بیامرز مادربزرگم یه چیزی بهم یاد داد برای اندازه آبی که تو قابلمه میریزین البته برای کته به اندازه ۲ بند انگشت از سر برنج آب بریزین

  

خب برگردیم به قیمه .. گوشت رو هم همراه با لپه و گوشت تفت بدین

 

یادتون باشه تو این مرحله به مواد ادویه نزنین. مواد رو بریزین تو قابلمه و به اندازه ای آب بریزین که روی مواد رو بپوشونه. اگه از همین اول زیاد بریزین قیمتون آبکی میشه و دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد. خب حالا یه شعله پخش کن بگذارین روی اجاق و در قابلمه رو ببندین و هرازگاهی یه سرکی بهش بزنین که ته نگیره

 

این بعد از ۲ ساعته ... ۲ قاشق رب بهش اضافه کنین + نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زعفرون اگه تو ایم مرحله احساس کردین خورشت کم آبه میتونین کم کم بهش آب اضافه کنین

 

لیمو عمانی ها رو با چنگال از چند جا سراخ کنین و بگذارین دوباره بپزه. تو این فرصت برنجتون رو بپزین

 

سیب زمینی رو به صورت یکدست و تقریبا نازک خلال کنین و تو روغن تفت بدین.

 

 اینم از قیمه ما نوش جان

شفگورمند www.gourmand.ir در 16:1 |  لینک ثابت   •