دوشنبه بیست و پنجم آذر 1387

پیراشکی شکری

 

مواد لازم:

آب................................ نصف پیمانه

کره .............................. سه قاشق غذاخوری

تخم مرغ ...................... ۲ عدد

آرد الک شده ................ نصف پیمانه

نمک......................... به مقدار کم

شکر ....................... یک چهارم پیمانه

دارچین ................... نصف قاشق غذاخوری

 

کره و نمک و آب رو با هم مخلوط کنین و بگذارین روی حرارت خیلی کم تا به جوش بیاد

 

بعد از روی اجاق بردارین و آرد رو بهش اضافه کنین و اونقدر هم بزنین تا یکدست بشه

 

بگذارین تا سرد بشه حدود ۵ - ۱۰ دقیقه

 

حالا تخم مرغها رو یکی یکی بهش اضافه کنین و با همزن برقی هم بزنین تا خمیرتون یکدست بشه

 

تو یه ظرف روغن بریزین و به کمک دست خمیر ها رو مثل شکل بالا به صورت گوله درست کنین و وقتی روغن داغ شد بگذارین تو روغن تا رنگش طلایی بشه بعدش از روغن دربیارین

 

و تو مخلوط شکر و دارچین بغلتونین. اگه شکلات آب شده هم داشته باشین و تو شکلات هم بزنین خیلی خوب میشه حتی تو مربا هم بدک نمیشه. حتما امتحان کنین

شفگورمند www.gourmand.ir در 11:16 |  لینک ثابت   •