یکشنبه بیست و ششم آبان 1387

سرخ کردن ماهی

جمعه خونه مامی بودم و جاتون خالی برای ناهار ماهی قزل آلا درست کرده بود. یه چیزی تو سرخ کردن ماهی  ازش یاد گرفتم که قبلا نمیدونستم. چرا وقتی من ماهی سرخ میکنم به تر و تمیزی مامان نمیشه... هااااان ...نکته اینجا بود....مامان ماهی رو اول از سمت گوشتش سرخ می کرد وقتی که کامل سرخ میشد سمت دیگه که پوست داشت (البته این روش برای ماهی هایی که فیله شده و آماده بسته بندی شده بکار نمیاد) اما خب جالب بود... گفتم بذار امتحان کنم همون جا یه تیکه ماهی رو اول از سمت پوستش گذاشتم تو ماهیتابه ... دیدم که پوستش جمع شد... با قبلی خیلی تفاوت داشت ... این دومی کج و کوله و اولی حسابی صاف و صوف بود .اگه تا حالا امتحان نکردین حتما تست کنین واقعا جواب میده ...

شفگورمند www.gourmand.ir در 7:45 |  لینک ثابت   •