دوشنبه نهم اردیبهشت 1387

کوکوی بادمجان

Eggplant Wallets recipe picture 1

مواد لازم

:

بادمجان ۲ عدد (بزرگ)

تخم مزغ ۶ عدد

پنیر پیتزای رنده شده   ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

آرد یک فنجان

خرده نان

جعفری

Eggplant Wallets recipe picture 2 ابتدا بادمجانها رو از وسط خرد کنید

Eggplant Wallets recipe picture 3 کمی روش نمک بپاشید و بگذارید ۱۰ دقیقه بمونه

Eggplant Wallets recipe picture 4 خب حالا بادمجانها رو آب بکششد که نمک ازش زدوده بشه.

Eggplant Wallets recipe picture 5دو طرفش رو به آرد آغشته کنید و تو روغن داغ سرخ کنید

Eggplant Wallets recipe picture 6 بعد با یه حوله یا دستمال مخصوص روغنهاشو بگیرین و خشکش کنین

Eggplant Wallets recipe picture 7 حالا یک تخم مرغ و پنیر و جعفری خرد شده و فلفل رو با هم مخلوط کنید

Eggplant Wallets recipe photos 8 حسابی مخلوط منید که به این شکل در بیاد

Eggplant Wallets recipe photos 9 بقیه تخمم رغها رو یعنی ۵ تای دیگه رو تو یه ظرف جداگانه بزنید و سه قاشق توش آرد بریزید

step-by-step recipe photos 10

 Eggplant Wallets recipe photos 11خب حالا یک سمت بادمجان رو با مواد تهیه شده پر کنید

Eggplant Wallets recipe photos 12 مثل شکل سمت دیگه رو با دقت طوری که سمت دیگه رو بپوشونه تا کنید.مراقب باشید مواد داخل به بیرون نریزه

Eggplant Wallets cooking image 13 حالا بگذاریدش توی  تخم مرغ زده شده (تخم مزغ و آرد)

cooking image 14 تو یه ظرف دیگه خرده نان بریزید(میتونید از نون باگتهای خشک شده استفاده کنید) و بعد از اینکه به تخم مرغ آغشته کردین حالا دو طرفش رو به خرده نان یا پودر سوخاری بزنید

cooking image 15 و حالا دوباره تو روغن سرخش کنید

cooking image 16 نوووووش جان

cooking image 17 ان هم نمایی از نیم رخ

راستی چرا امسال بارون نمیاد

شفگورمند www.gourmand.ir در 11:7 |  لینک ثابت   •