سه شنبه بیست و هفتم شهریور 1386

خوراک میگو ایتالیایی

میگو ۱ کیلو

تخم مرغ ۳ عدد

گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم

خامه ۱۵۰ گرم

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

ماءالشعیر ۱ عدد

پیاز متوسط ۱ عع

سیر ۳ حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

پس از اینکه میگو ها رو تمییز کردیم آن را درون ظرف محتوی ماءالشعیر ۱۲ساعت میخوابانیم..گوجه ها را رنده کرده و داخل ماهیتابه میریزیم و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه میکنیم.وقتی آب گوجه کشیده شد تخم مرغ را در ظرفی جدا شکسته و خوب هم میزنیمو به مواد اضافه میکنیم و در آخر خامه را با آن مخلوط کرده و مواد را کنار میگذاریم.

سپس سیر و پیار را خرد کرده در روغن زیتون سرخ میکنیم و  و قتی طلایی شد میگو را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم .سپس در ظرفی پهن میگورا کشیده و سسی را که از قبل تهیه کرده ایم را روی آن پخش میکنیم.

ماءالشعیر  هم باعث تردی میگو میشه هم بهش مزه میده و به نظر من بوی زخمش رو هم میگیره

شفگورمند www.gourmand.ir در 13:58 |  لینک ثابت   •