X
تبلیغات
گورمند - کشک بادمجان

چهارشنبه سی و یکم مرداد 1386

کشک بادمجان

از قدیم ندیم گفتند بادمجان ....مرغ بی جان. میدونم همتون عاشقش هستین ..
مواد لازم :

1- بادنجان متوسط : 8 عدد

2- کشک غلیظ : 2 فنجان

3- گردوی چرخ کرده : 1 فنجان

4- نعناع داغ : 2 قاشق سوپخوری

5- سیر داغ : 3 قاشق سوپخوری

6- گوشت چرخ کرده : 150 گرم(البته من خودم گوشت نمیریزم تو کشک بادمجان)

7- روغن : به مقدار کافی

8- زردچوبه : 1 قاشق چایخوری

9- پیاز رنده شده : یک قاشق سوپخوری

10- نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :

بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه مي کنيم. کمي نمک روي آنها پاشيده و در روغن سرخ مي کنيم. کشک را با دو ليوان آب داغ به بادنجان ها اضافه کرده و مي گذاريم با شعله ملايم بپزند. پياز را کمي در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پياز تفت مي دهيم. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر مي کنيم گوشت با يک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشيده شود. کشک بادنجان را در ديس کشيده، گوشت را روي آن مي ريزيم. يک قاشق سيرداغ و گردوي چرخ کرده را هم روي آن مي ريزيم. سپس چند قاشق کشک را جدا بر روي آن ريخته و سير داغ و نعناع داغ را هم روي کشک مي ريزيم.
شفگورمند www.gourmand.ir در 10:34 |  لینک ثابت   •