چهارشنبه دهم مرداد 1386

طرز تهیه میگو پفکی

 



براي درست كردن ميگو روش هاي مختلفي وجود دارد. ولي اگر با خميري كه روش درست كردن آن در پايين ذكر خواهد شد ميگو را درست كنيد, ميگو كاملاً پفكي خواهد شد.


خمير بنيه براي درست كردن ميگو:

مواد لازم:

آرد يك فنجان پر- شير يك فنجان- روغن زيتون دو قاشق سوپخوري- تخم مرغ 3 عدد- جوش شيرين يك قاشق چايخوري- نمك و فلفل بمقدار كافي

طرز تهيه:

تخم مرغها را در شير مي شكنيم و جوش شيرين و نمك و فلفل را اضافه مي كنيم و مخلوط كرده روغن زيتون و آرد را هم به آن اضافه مي نمائيم تمام اين مواد را بهم مي زنيم تا كاملاً صاف شود و آرد بصورت گلوله نباشد.



ميگوها را بعد از تميز كردن و شستن مي گذاريم كه كاملاً آبش كشيده شود. بعد درون خمير بنيه مي گذاريم و بعد از 5 دقيقه كه درون اين مواد ماند درون روغن با حرارت ملايم سرخ مي كنيم تا طلايي شود.

اگر به بوي ماهي يا ميگو خيلي حساس هستيد مي توانيد ميگوها را قبل از اينكه درون مواد بريزيد مدت 5 دقيقه درون آب جوشيده ريخته و بعد به صورت بالا درست كنيد.

منبع

این هم یه تزئین از میگو

 

شفگورمند www.gourmand.ir در 11:12 |  لینک ثابت   •